La lecture en ligne est gratuite
Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres
Télécharger Lire

MEMBRES DE LA LLISTA DE CiU PER GIRONA

De
5 pages

MEMBRES DE LA LLISTA DE CiU PER GIRONA. 1. Santi Vila i Vicente. Nascut a Granollers el 1973. Solter. És Llicenciat en Història ( UDG) i té cursos de ...

Publié par :
Ajouté le : 17 avril 2012
Lecture(s) : 0
Signaler un abus
MEMBRES DE LA LLISTA DE CiU PER GIRONA 1. Santi Vila i Vicente Nascut a Granollers el 1973. Solter. És Llicenciat en Història ( UDG) i té cursos de doctorat en història a la UAB i la UDG. A més és professor d'història a la UDG. És autor de diversos llibres i va rebre el premi Joan Fuster d'assaig al 2004. Al llarg de 7 anys ha estat Conseller Comarcal de Benestar Social (CCAE). Actualment és Diputat al Parlament de Catalunya des de l'any 2006 i Alcalde de Figueres des de l'any 2007. És President de la Fundació Salut Empordà i Vice-President de la Fundació Gala-Salvador-Dalí; iPresident del Consorci del Museu de l'Empordà de Figueres. Les seves aficions són la lectura, el cinema, l’ esport i viatjar. 2. Elena Ribera i Garijo Nascuda a Port de Suert el 1958, està casada i té dos fills. És llicenciada en Dret. Militant d’Unió Democràtica de Catalunya des de l’any 1993, és Secretaria de politiques institucionals i socials del comitè executiu de la Intercomarcal de Girona, a més de Consellera Nacional d’UDC. És Diputada al Parlamentde Catalunya i Portaveu de CiU de la Comissió de Justícia, Dret i Seguretat Ciutadana. És membre de Tribuna de Girona i de l’Associació Espanyola de Directius d’Empresa imembre fundadora a Espanya i delegada representant per Catalunya de l’Associació Internacional sobre el Dret i la Política de l’Educació. 3. Eudald Casadesús i Barceló Nascut a Ripoll, el 1953. Està casat i és pare de dos fills. És llicenciat en Ciències Químiques per la UAB i professor de Secundària. Actualment és diputat al Parlament de Catalunya, President de CDC de les
comarques gironines i President del Consell Comarcal del Ripollès del 1988
al 1995. Va ser alcalde de Ripoll del 1995 al 2003.
Li agraden el bàsquet, caminar, escoltar música i la novella històrica.
4. Xavier Crespo i Llobet
Nascut a Barcelona, el 10 de setembre 1957. Casat amb tres fills, és metge
especialista en traumatologia. És Alcalde de Lloret de Mar des de 2003 i diputat al Parlament de Catalunya de la VIII legislatura on és el responsable de turisme del grup parlamentari de CiU i membre de la comissió de política territorial, així com secretari de la comissió de salut del Parlament. També és membre del secretariat de comerç i turisme; Conseller Nacional i membre del Consell Executiu de Federació de CDC a Girona. Entre les seves aficions hi ha l’esport, la pràctica del nordik walking i gaudir de la natura.5. Maria Dolors Rovirola i Coromí Nascuda a Vilafreser (Vilademuls) el 1960. Casada. Va estudiar fins a COU i té cursos formatius de turisme i banca. Professionalment es dedica al turisme rural. Entre els anys 1997-2007 va presidir l’ Associació Turisme Rural Girona.
És Alcaldessa de Vilademuls des de el 2002 i Diputada al Parlament de
Catalunya des de el 2006.
Ha estat consellera comarcal del Pla de L’Estany entre els anys 2003-2007,
responsable de les àrees de Promoció Econòmica i Medi Ambient.
Actualment és membre de l’executiva de CDC del Pla de L’Estany des de
l’any 2002 i del provincial de CDC de les comarques gironines des de l’ any 2004. A més, és membre del Consell de Federació des de l’any 2002 i del Consell Nacional de CDC des de 2004. Les seves aficions són lluitar pels petits municipis , com el seu, i per Catalunya. A més, li agrada llegir. 6. Carles Puigdemont i Casamajó Nascut el 1962 a Amer (la Selva) i viu a Girona. Està casat i té dues filles. Ésperiodista i ha desenvolupat la seva activitat professional al llarg de gairebé tres dècades sempre en l’àmbit de la comunicació, excepte el període en què va ser director de la Casa de Cultura de Girona.
Des de novembre de 2006 és diputat de les comarques gironines per CiU al Parlament, i des del maig de 2007, portaveu del Grup Municipal de CiU a l’Ajuntament de Girona. Combina la seva professió i la seva dedicació política a través de les xarxes socials i Internet. 7. Xavier Dilmé i Vert Nascut a la Bisbal d’Empordà, el 1968. Està separat i té un fill. És Assistent tècnic en Consum i té estudis de Dret i de Comunicació i Relacions Públiques. És militant d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC) des del 1987, president
comarcal d’UDC del Baix Empordà i conseller nacional del partit, des de
1999. Des de 2002, és conseller nacional de CiU i Secretari de Política
Municipal d’UDC de Girona. És diputat al Parlament de Catalunya des del novembre de 2006. Des del 2008 és tinent d’alcalde i regidor de Promoció econòmica i Turisme, Via Pública, i Seguretat Ciutadana de la Bisbal. Li agrada escriure, anar al cinema i juga a la botifarra. 8. Lluís Guinó i Subirós Nascut a Besalú el 1969. Llicenciat en dret i Advocat. Alcalde de Besalú des de 1995 i conseller comarcal de la Garrotxa des de 1995-2003 i Diputat a la Diputació de Girona des de 2001 a 2007. Membre de l’Executiva de l’ACM i de la FEMP. President del Comitè Local de CDC de Besalú i membre de l’Executiu comarcal i de l’Executiu de la Federació de CDC. Li agrada llegir, aprendre idiomes i viatjar. 9. Begonya Montalban i Vilas Nascuda a Mont-ras el 1974. Casada. És llicenciada en Farmàcia i empresària. És la Presidenta local de Convergència a Palafrugell. És aficionada a la lectura i al piano, i a les activitats relacionades amb la natura.
10. Montserrat Roura i Massaneda
Nascuda el 1957 a Riudellots de la Selva. Està casada i és mare de dues
filles. És psicòloga clínica de la Generalitat, i actualment està en excedència per exercir com a alcaldessa de Riudellots de la Selva. És membre del Comitè Executiu de l’ACM des de 2007, i a nivell de Convergència, és consellera comarcal i membre del consell de Federació de Girona. A més, és la presidenta de la Comissió Dona i Municipi des del 2007. Les seves aficions són estar amb la família i els amics, viatjar, llegir, anar al cinema, cuinar i escoltar música. 11. Gabriel Casas i Soy Nascut a Girona el 1946. Està casat, té un fill i dos néts. Va estudiar Comerç a La Salle de Girona i va ser soci fundador de l’empresa Materials Banyoles, SA dedicada a la venda de material de construcció.
És l’alcalde de Fornells de la Selva des de l’any 1995 i el President del grup de CiU de la Diputació de Girona des del 2007. A més, ha estat president del Consell Comarcal del Gironès entre els anys 1999 i 2007. És el responsable de política municipal de Convergència al Gironès. Li agrada caminar, viatjar, llegir, fer teatre i escoltar música, sobretot jazz. 12. Meritxell Garrido Sirvent Nascuda el 1982 a Figueres. Éssoltera. És llicenciada en Dret i treballa com a Directora de Comptes de Banca Personal en una entitat financera Li agrada viatjar, llegir i anar al cinema. 13. Immaculada Colom Canal Nascuda el 1958 a Cantonigrós (Osona). Està casada. És llicenciada en Medicina i treballa de Metge de família al CAP de Tossa de Mar. És l’alcaldessa de Tossa de Mar (Selva marítima) des de l’any 2007. És molt aficionada a la muntanya, a la música clàssica i a anar a córrer, esport que aprofita per voltar per tots els carrers i camins de Tossa.
14. Eduard Llorà i Cullet
Nascut el 1982 a les Planes d’Hostoles i és llicenciat en Economia.
Treballa a l’administració local a l’àrea d’intervenció i és professor associat
de la Universitat de Girona.
Va ser el cap de llista per CiU a Les Planes d’Hostoles a les eleccions municipals del 2007; actualment és regidor de Les Planes d’Hostoles i membre del Consell Comarcal al Consell Comarcal de la Garrotxa. És aficionat a tot tipus de música i al cinema. 15. Montse Mindan i Cortada Nascuda a Barcelona el 1963, però viu a Roses des del 1979. Està casada i és mare de dos fills. És Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques i treballa en el sector de la hostaleria i el comerç. Està vinculada a diverses associacions i actualment és regidora a l’oposició a l’ajuntament de Roses, consellera Comarcal de l’Alt Empordà i consellera Nacional de CDC. 16. Cristòbal Martínez i Idáñez Nascut el 1952 a Sorbas (Almeria). Està casat i té dos fills. És empresari del sector de la construcció. Actualment és regidor per CiU a l’Ajuntament d’Alp i membre de l’executiva comarcal de CDC de la Cerdanya. Anteriorment havia estat regidor d’Alp durant la legislatura 1991-1995. Durant 7 anys fou president de la Unió Esportiva d’Alp. Entre les seves aficions hi ha el futbol, l’esquí, la música i la gastronomia. 17. Eva Miquel i Cos
Nascuda a Girona el 1990. Soltera. Actualment està cursant 3r curs de la Carrera de Magisteri de Primària a la Universitat de Girona i acabant de cursar la DEI a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona.
Membre del Consell d’Estudiants de l’UdG.
Membre de la Executiva Intercomarcal de la UJ de Girona. Consellera Nacional de la Unió de Joves.
Un pour Un
Permettre à tous d'accéder à la lecture
Pour chaque accès à la bibliothèque, YouScribe donne un accès à une personne dans le besoin