La lecture en ligne est gratuite
Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres

Partagez cette publication

Vous aimerez aussi

De ce sa apelezi la o firma de tractari auto
Tractari Auto ieftine sau tractari auto non-stop este sloganul firmei noastre, oferim serviciul de tractari auto si asistenta rutiera non-stop atat intern si international ,facilitam accesul la asistenta rutiera tuturor participantilor la trafic ,fara programari sau alte conditionari ( nici-o pana sau accident nu se intampla programat si totdeauna se intampa altfel ), de aceia noi ca si firma cu experienta intervenim cu masini detractari autospecializate in functie de dificultatea interventiei si de complexitatea cazului.
De asemenea personalul firmei noastre de tractari auto non stop care lucreza in asistenta rutiera si tractari auto sint persoane cu multa experienta, (odata cu tractarea unei masini avariate poti constata ca a fost avariata si mai rau datorita felului de remorcare).
Moentan la noi in romania nu exista o firma de tractari auto care sa acopere intrega tara asa cum multi se lauda. Noi selectam toate firmele de tractari auto serioase de pe teritoriul Romaniei si colaboram cu acestea incercind sa oferim o gama larga de servicii de asistenta rutiera, depanare auto, service auto, vulcanizare auto, curent, transportul persoanelor, transportul autoturismului pina unde doreste clientul.
Numai prin stransa colaborare intre firmele detractari autode minutedin Romania este posibil ca in 30 o masina ramasa in pana sau avariata ,sa fie preluata si tractata pina la cel mai apropiat service, sau acola unde doreste fiecare client. Daca doriti mai multe informatii cu privire la serviciile pe care firma noastra le ofera puteti vizita pagina noastra web: http://www.tractari-autoturisme.ro/, sau sa ne contactati telefonic la nr 0754.500.700