La lecture en ligne est gratuite
Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres
Télécharger Lire

Furtunuri din silicon

De
2 pages
Furtunuri din silicon Siliconulraspandite pe scoarta pamantului. Seeste unul dintre elemente cimice care sunt mai intalnesc extrem de rar in stare pur in natura, mai frecvent in diferite combinatie. Apoi descoperirea și dezvoltarea la metode diferite pentru primire la silicate, este evident ca are calitati, care il deosebeste de la alti elastomerii, cunoscuti pana atunci. Beneficiu mai mare pesiliconuleste rezistenta mare la temperature de la -80⁰C pana la 260⁰C. De asemenea structura chimica al siliconului il face util si pentru scopurimedicali, ca reactiuneaza greu cu alte substante.Siliconulnu scuteste, substante nocive.Probe diferite de toxic, dovedesc ca utilizarea ai siliconilor pentruscopuri spitalen-are nici efectenocive. O alta aplicatie, furtunurile din siliconintr-are in industria de automobile. Multi dintre componenti o masina moderna, sunt fabricate din silicon. De exemplu – mecanisme de franare, valva de ardere, furtunuri de radiator. Siliconilunga perioada de timp si de aceea sunt utilizate perioadapastreaza calitatile sale pentri o extrem de lunga. Acest lucru le face ca punerea in aplicare si sa le utilizeze in conditii de siguranta și de convenabil. Gradul ridicat la nepasare chimica si electrica al materialului acest il face ideal pentru utilizarea lui in echipamente electronice si de calculator. Rezulta cafurtunurile de siliconau numeroase avantaje in comparative cufurtunuridin un alt cauciuc.
Voir plus Voir moins
Furtunuri din silicon
Siliconulraspandite pe scoarta pamantului. Seeste unul dintre elemente cimice care sunt mai intalnesc extrem de rar in stare pur in natura, mai frecvent in diferite combinatie. Apoi descoperirea și dezvoltarea la metode diferite pentru primire la silicate, este evident ca are calitati, care il deosebeste de la alti elastomerii, cunoscuti pana atunci.
Beneficiu mai mare pesiliconuleste rezistenta mare la temperature de la -80C pana la 260C. De asemenea structura chimica al siliconului il face util si pentru scopuri medicali, ca reactiuneaza greu cu alte substante.Siliconulnu scuteste, substante nocive. Probe diferite de toxic, dovedesc ca utilizarea ai siliconilor pentru scopuri spitale n-are nici efecte nocive.
O alta aplicatie, furtunurile din siliconintr-are in industria de automobile. Multi dintre componenti o masina moderna, sunt fabricate din silicon. De exemplu – mecanisme de franare, valva de ardere, furtunuri de radiator.
Siliconilunga perioada de timp si de aceea sunt utilizate perioadapastreaza calitatile sale pentri o extrem de lunga. Acest lucru le face ca punerea in aplicare si sa le utilizeze in conditii de siguranta și de convenabil. Gradul ridicat la nepasare chimica si electrica al materialului acest il face ideal pentru utilizarea lui in echipamente electronice si de calculator.
Rezulta cafurtunurile de siliconau numeroase avantaje in comparative cufurtunuridin un alt cauciuc. Furtunurile din silicon au urmatoarele calitati: - Proiectat pentru a rezista la temperaturi extreme si schimbarile bruste de temperatura; - Ei sunt mai putin reactive la substantele care transporta, ceea ce le face inofensive; - Ei au o durata de viata foarte lunga, ceea ce le face soluție rentabila; - Nu fi influentata de vreme, cum ar fi lumina soarelui, ozon, ploaie, etc.; - Foarte rezistent la incarcatura, atat in interiorul cat si in afara. Rezista aplicarea de presiune inalta pe peretii lor interne si externe; - Materialul desiliconnu ajuta la dezvoltarea bacteriilor si mucegaiului pe peretii furtunului, ceea ce face foarte potrivit pentru utilizarea intr-un mediu steril - Pastreaza forma in sarcini fizice si mecanice; -Siliconsunt caracterizate de o lipsa de gust si miros; - Suprafata desiliconilornu absorbe apa si lichidelor; -Siliconinu corodeaza si nu se schimba culoarea in contact cu alte substante; - Plasticitatea de siliciu permite piese de fabricatie, dispozitive si tevi de diferite dimensiuni, forme si grosimi. Furtunuridinsiliconpot diferi in structura si compozitia materialelor din care sunt realizate, in functie de destinatia acestora. Principalele elemente din structura unuifurtundinsiliconsunt: maduva, care este in contact direct cu substanta transportat, armatura, care pot fi realizate din diferite materiale si stratul de acoperire extern. - Stratul interior este fabricat din materialsiliconiccu o compozitie consecventa in concordanta cu scopul furtunului. Este important ca desiliconeste o inalta calitate, care pot fi determinate prin chroma materialului.
- Al doilea strat desiliciurealizat din acelasi material desiliciusau cu unele schimbari in compozitia Acesta acopera stratul interior si servind ca un schelet interior al unui furtun.
- Se adauga panglica de armare pentru o structura mai robusta afurtunului, rezistenta mecanica si pentru a preveni deformarea. Exista diferite tipuri de armaturi, cele mai comune sunt de poliester, fibra de sticla, Nomex si accesorii. Poliesterul cu un cost mai mic, dar poate rezista chiar temperatura inferioara in comparatie cu alte specii. - Dupa unul sau mai multe straturi de silicon, in functie de influentele mecanice care vor fi expuse furtun. Aceasta este stratul exterior al furtunului de silicon. - Ultima parte, exterioara este acoperirea de culoare afurtunului.
Furtunuri de siliconau aplicatii diverse si eterogene.Folosit pentru aspiratie transportul de aer cald de produse alimentare si bauturi, solutii sterile, lichide de racire, etc. Alegereafurtunului de siliconadecvat de calitate si este o investitie sigura ca viata lunga sa este economic Avantajelefurtunuride silicon a le face indispensabile pentru multe domenii ale industriei si toate celelalte locuri în care pot fi aplicate proprietati mari si valoroase desiliconi.
Un pour Un
Permettre à tous d'accéder à la lecture
Pour chaque accès à la bibliothèque, YouScribe donne un accès à une personne dans le besoin