La lecture en ligne est gratuite
Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres
Télécharger Lire

Automatizari porti

De
2 pages
Interfoane Audio / Video A-Z Suna Acum: 0314.352.006
Voir plus Voir moins

Vous aimerez aussi

Automatizari porti batante si porti culisante
Automatizarea portilor batante sau culisante reprezinta o solutie moderna, optima si care ofera un confort maxim si rezistenta la efractie pe langa care puteti monta si un sistem decamere supraveghere exterior. Actionarea automatizarilor va fi efectuata electric cu telecomanda de la distanta iar la acestea se poate conecta un selector cu cheie sau buton aplicat pe perete.
Ca si avantaje mentionam urmatoarele:
- consum redus de energie - prin automatizarea usilor se va instala un sistem de deblocare in cazul intreruperii curentului electric - durata mare de viata - fiabilitate - au ridicare automata la intalnirea de obstacole - deschiderea usoara a portilor batante sau culisante printr-un sistem de inchidere si deschidere silentios - au incorporate sisteme electronice de siguranta prevazute cu fotocelule - comoditatea de a intra si iesi din garaj, ramanand tot timpul la volanul autoturismului dumneavoastra - sistem mecanic rezistent la temperaturi de -20 si +50 grade C - lantul prevazut este stationar, nu necesita intretinere, nu trebuie uns, ceea ce inseamna ca nu exista pericolul aparitiei petelor de ulei - sistem de autoblocare impotriva hotilor - design elegant si dimensiuni reduse - sunt prevazute cu lumina de veghe pentru a face sigur accesul in garaj. - functionare indelungata : 10 ani cu 30 cicluri/zi sau 5 ani cu 60 cicluri/zi.
Un garaj automatizat va raspunde celor mai inalte cerinte de confort si siguranta.
Tipuri automatizari:
- Automatizari porti batante - Automatizari porti culisante
Aceste sisteme sunt create cu o tehnologie moderna si avansata si sunt prevazute cu sisteme electronice de siguranta pentru evitarea accidentelor asupra autovehiculelor sau a oamenilor.
Sistemul de automatizare se alimenteaza la o putere de 230 V si curent continuu 24Vdc. Costurile unei automatizari pentru usile de garaj difera in functie de calitate si siguranta. Automatizarea portilor prezinta solutia ideala atunci cand se doreste modernizare casei si a curtii.
Firma noastra va pune la dispozitie o gama variata deautomatizari porticu actionare automata, de o calitate superioara, la cele mai bune preturi. Va invitam sa alegeti produsul dorit, in functie de cerintele si necesitatile dumneavoastra.
Un pour Un
Permettre à tous d'accéder à la lecture
Pour chaque accès à la bibliothèque, YouScribe donne un accès à une personne dans le besoin