La lecture en ligne est gratuite
Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres
Télécharger Lire

Soimul Taberei va ofera servicii profesionale de combatere a rozatoarelor

De
2 pages

Soimul Taberei va ofera servicii profesionale de combatere a rozatoarelor

Publié par :
Ajouté le : 09 février 2015
Lecture(s) : 2
Signaler un abus

Vous aimerez aussi

Soimul Taberei va ofera servicii profesionale de combatere a rozatoarelor
Soimul Taberei va ofera servicii profesionale de combatere a rozatoarelor, precum sobolanii sau soarecii, prin metode avansate de interventie si o experienta indelungata in domeniu! Este foarte important sa cunoastem speciile de rozatoare foarte bine si modul lor de viata pentru a putea interveni cat mai eficient in combaterea lor. Daca aveti probleme de acest gen apelati cu incredere la firma Soimul Taberei care ofera cele mai bune servicii dederatizare bucuresti. Caracteristica cea mai importanta a rozatoarelor este prolificitatea lor. Au maturitate sexuala timpurie (1-3 luni), perioada de gestatie redusa (16-21 zile), gestatii frecvente (2-8 pe an), numarul mare de pui la fiecare nastere (4-12) sunt factorii care fac din aceste animale cele mai prolifice mamifere. O alta caracteristica importanta este capacitatea lor de a se adapta. Acest lucru explica raspandirea si rezistenta lor.
Alegerea momelilor toxice si conditionarea acestora solicita cunoasterea amanuntita a exigentelor de nutritie mai ales la grupul rozatoarelor sinantrope si peridomestice. Chiar alegerea metodei de deratizare este direct influentata de regimul de hrana al rozatoarelor. Dupa cum stim, rozatoarele pot transmite un numar foarte mare de boli bacteriologice, virotice si parazitare atat la om, cat si la animale. Din acest motiv va sfatuim sa apelati intotdeauna la un specialist pentru indepartarea rozatoarelor! Echipa Soimul Taberei va sta cu drag la dispozitie pentru programari sau intrebari( 0729.214.514 | 0766.595.550 |0740.852.933 |office@soimultaberei.ro| www.soimultaberei.ro ) in combaterea sobolanilor si a soarecilor! Suntem intotdeauna pregatiti pentru orice situatie, de aceea va stam la dispozitie NON-STOP, 24/24, 7 zile din 7, si va oferim garantia lucrarii pentru 30, 60 sau 90 zile!
Soimul Taberei a trecut toate testele de competenta si profesionalism in activitatile dederatizare, de aceea suntem autorizati de Primaria Municipiului Bucuresti, Directia de Sanatate Publica si Directia Sanitar-Veterinara! In plus, am implementat cu succes sistemele ISO 9001:2008 si ISO 14001:2005, ca o dovada in plus a calitatii asigurate si a grijii fata de mediul inconjurator!
Un pour Un
Permettre à tous d'accéder à la lecture
Pour chaque accès à la bibliothèque, YouScribe donne un accès à une personne dans le besoin