Uusia hoitoja autoimmuunisairauksiin

De
Publié par

Kymmenet tuhannet suomalaiset kärsivät erilaisista autoimmuunisairauksista. Moniin tauteihin on tarjolla runsaasti eri lääkkeitä, mutta usein lääkehoidoilla on paljon sivuvaikutuksia ja niiden tehokin saattaa olla heikko. Uusia hoitoja autoimmuunisairauksiin -kirja esittelee sekä oireenmukaisia että itse sairausprosessiin vaikuttavia hoitoja. Mukana on niin lääkkeitä, ravintolisiä, voiteita, ruokavalioita kuin muitakin hoitomuotoja. Myös tärkeimmät tutkimusvaiheessa olevat lääkkeet käsitellään teoksessa.

Kirjassa esitellään hoitoja etenkin MS-tautiin, SLE:hen, psoriasikseen, nivelreumaan, Sjögrenin syndroomaan, tulehduksellisiin suolistosairauksiin, alopeciaan, vitiligoon ja sklerodermaan, mutta myös selkärankareumaan, lastenreumaan, keliakiaan, autoimmuuneihin maksasairauksiin, pemfigukseen, sarkoidoosiin, uveiittiin, narkolepsiaan, vaskuliitteihin, ykköstyypin diabetekseen, tulehduksellisiin lihassairauksiin, MG-tautiin ja kilpirauhassairauksiin. Lisäksi mukana on hoitoja, jotka soveltuvat käytännössä kaikkien autoimmuunisairauksien tai niiden oireiden hoitoon.

Maija Haavisto on lääketiedekirjoittaja ja toimittaja, jolta on aiemmin ilmestynyt kaksi tietokirjaa ja kolme kaunokirjallista teosta pitkäaikaissairauksista. Hän pitää kirjan aihepiiriin liittyvää blogia osoitteessa www.hankalapotilas.net.


Publié le : jeudi 21 novembre 2013
Lecture(s) : 4
Licence : Tous droits réservés
EAN13 : 9789517926164
Nombre de pages : 264
Voir plus Voir moins
Cette publication est uniquement disponible à l'achat
Uusia hoitoja autoimmuunisairauksiin
Soyez le premier à déposer un commentaire !

17/1000 caractères maximum.

Diffusez cette publication

Vous aimerez aussi

Vahvaa väkeä

de finn-lectura

Häirikkötehdas

de finn-lectura

suivant