Genk : McLeish quitte le club à la fin de la saison
2 pages
Deutsch

Genk : McLeish quitte le club à la fin de la saison

-

Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres
2 pages
Deutsch
Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres

Description

KRC Genk & Alex McLeish scheppen duidelijkheid over toekomst De wegen van KRC Genk en Alex McLeish zullen scheiden op het einde van het huidige seizoen.

Sujets

Informations

Publié par
Publié le 31 mars 2015
Nombre de lectures 2
Langue Deutsch

Exrait

KRC Genk & Alex McLeish scheppen duidelijkheid over toekomst
De wegen van KRC Genk en Alex McLeish zullen scheiden op het einde van het huidige seizoen. Alex McLeish, hoofdtrainer van KRC Genk, heeft deze morgen aan algemeen directeur Patrick Janssens laten weten dat hij geen kandidaat is voor een nieuw contract.
De wegen van KRC Genk en Alex McLeish zullen scheiden op het einde van het huidige seizoen. Alex McLeish, hoofdtrainer van KRC Genk, heeft deze morgen aan algemeen directeur Patrick Janssens laten weten dat hij geen kandidaat is voor een nieuw contract. Club en trainer hebben beslist dit vandaag al bekend te maken om alle speculatie te vermijden en zich volledig te kunnen focussen op PO2.
McLeish: “I have decided that I won't renew my contract when it expires at the end of the season. I've been revitalised with this challenge and I am proud to have worked with a group of players who have improved mentally, tactically and technically. I am proud that we have achieved a 46% win rate this season and with 49 points, we have amassed 4 more points than at this stage last season.
Communicating this decision creates clarity and will allow us now to put our focus on winning a Europa League place.
Myself, the Staff and Players promise to give every ounce of energy as we did in the Regular Competition.”
Vertaling:
“Ik heb besloten dat ik mijn contract niet zal verlengen op het einde van het seizoen. Ik ben gerevitaliseerd door deze uitdaging en ben trots te hebben gewerkt met een groep die mentaal, tactisch als technisch vooruitgang heeft geboekt. Ik ben trots dat we dit seizoen een 46% win-ratio hebben behaald en op dit ogenblik met 49 punten in vergelijking met vorig seizoen 4 punten meer hebben behaald.
Deze beslissing communiceren zorgt voor duidelijkheid en staat ons toe ons volledig te focussen op het behalen van een plaats in de Europa League.
Ikzelf, de staf & de spelers beloven dat we alles zullen geven, zoals we dat hebben gedaan in de reguliere competitie.
KRC Genk respecteert de beslissing van McLeish en heeft er alle vertrouwen in dat hij samen met zijn staf en de spelers het beste van zichzelf zal geven in de Play-Offs. De club is er zich van bewust dat Alex in moeilijke omstandigheden heeft moeten werken en desondanks een goed resultaat heeft neergezet. Toen hij de ploeg overnam stond KRC Genk op een dertiende plaats en op het einde van het seizoen kwamen we slecht één punt tekort voor PO1. Vooral zijn positivisme en bijdrage tot de teamgeest heeft hiertoe bijgedragen. Ook zijn geloof in de jeugd werd zeer sterk gewaardeerd. De doelstelling om een Europees ticket te bemachtigen via Play-Off 2 blijft behouden.
Deze beslissing geeft de club nu de kans om in alle discretie gesprekken aan te knopen met mogelijke kandidaat trainers voor het volgende seizoen. Hierover zal verder niet extern gecommuniceerd worden zolang er geen beslissing gevallen is.
  • Accueil Accueil
  • Univers Univers
  • Ebooks Ebooks
  • Livres audio Livres audio
  • Presse Presse
  • BD BD
  • Documents Documents