“La seguretat és cosa de tots, tots hem de col.laborar”
2 pages
Catalan
Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres

“La seguretat és cosa de tots, tots hem de col.laborar”

-

Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres
2 pages
Catalan

Description

25 Febr. 2010 – “La seguretat és cosa de tots, tots hem de col.laborar”. L' agrupació local de CDC de Santa Maria de Palautordera va organitzar dijous dia 25 ...

Sujets

Informations

Publié par
Nombre de lectures 21
Langue Catalan

Exrait

“La seguretat és cosa de tots, tots hem de col.laborar” L’ agrupació local de CDC de Santa Maria de Palautordera va organitzar dijous dia 25 de febreruna xerrada - col·loqui sobreseguretat ciutadana, mesures de seguretat,càrrec de membres i a responsables del Cos de Mossos d’ Esquadra de la Comissaria de Sant Celoni i de Granollers. Concretament el cap de la Comissaria de Sant Celoni, el sots-inspector Francesc Marsol i dues membres de l’Ofinica de Relacions amb la Comunitat del Cos de Mossos d’Esquadra,la caporal Núria Portabella i l’agent Maria del Valle Fernández.
La xerrada va tenir una important assistència de públic. Més d’una vuitantena de personesentre veïns, alcaldes de poblacions veïnes, regidors del consistori, botiguers i presidents d’associacions de veïns van omplir la sala annexa del Restaurant Can Bonamic de Sta. Ma. de Palautordera a les 21 hores de la nit. La xerrada, motivada per la creixent sensació d’inseguretat ciutadana que tenen els veïns del poble degut a l’augment de fets delictius, tals com robatoris a interior de domicili, a interior de vehicle, furts..., va començar amb la presentació dels ponents per part d’un dels membres del Comitè Executiu Local de CDC de la població, el Sr. Jordi Xena, i presidia la taula de ponents el president de l’agrupació local, el Sr. Josep Estruch. El Sr. Jordi Xena va destacar“la voluntat de servei que té CiU vers el seu poble”i va esperonar els assistents a“ no resignar-se ni a sortir al carrer a agafar lladres”sinó a col·laborar amb les forces i cossos de seguretat que presten servei al municipi.
Els membres del Cos de Mossos d’Esquadra van fer una presentació orientada i dirigida a recordar mesures de seguretat tant pels domicilis particulars com pels comerços i van donar consells de seguretat als assistents perdifícil la tasca als delinqüents” “fer, en paraules del sotsinspector Francesc Marsol. Així mateix es va recordar i insistir en la importància de la denúncia per part del veïns i en la col·laboració que hi ha d’haver entre els ciutadans i la policia. Resumeix molt bé aquest concepte el que va esmentat el sots-inspector Francesc Marsol:“la seguretat és cosa de tots; tots hem de col·laborar”.
El col·loqui va finalitzar amb un torn obert de paraula on els assistents van poder interpel·lar els ponents i consultar tot allò que van desitjar. Més d’una vintena de preguntes van ser respostes pels membres del Cos de Mossos d’Esquadra,amb especial cordialitat, amabilitat i professionalitat. Per últim donar les gràcies als membres del Cos de Mossos d’Esquadra per la seva deferència i assistència, als assistents i als organitzadors de l’acte. Santa Maria de Palautordera, 25 de febrer de 2010 Agrupació Local de CDC de Santa Maria de Palautordera Per a més informació: Marga López Ripoll (m.lopez.ri1@cdc.cat)