Test Your English
172 pages
English

Test Your English

-

Obtenez un accès à la bibliothèque pour le consulter en ligne
En savoir plus
172 pages
English
Obtenez un accès à la bibliothèque pour le consulter en ligne
En savoir plus

Description

This book contains 113 exams, each of which has 20 items. Most of these items are multiple choice. The correct answer is shown in the margin. Generally, these exams are of university level.

Sujets

Informations

Publié par
Date de parution 01 janvier 2009
Nombre de lectures 9
EAN13 9796500002682
Langue English
Poids de l'ouvrage 1 Mo

Exrait


TEST
YOUR
ENGLISH


2009 Edition


Dr. Muhammad Ali Alkhuli


Publisher: DAR ALFALAHﻊﻳزﻮﺘﻟاو ﴩﻨﻠﻟ حﻼﻔﻟا راد :ﴍﺎﻨﻟا
P. O. Box 818 818 ب .ص
Swaileh 11910 11910 ﺢﻠﻳﻮﺻ

Jordan ندرﻷا
Tel & Fax 009626-5411547 009626-5411547 ﺲﻛﺎﻓو ﻒﺗﺎﻫ
E-mail: books@daralfalah.com
Website: www.daralfalah.com


.ﻪﻨﻣ ءﺰﺟ يأ وأ بﺎﺘﻜﻟا ﺮﻳﻮﺼﺗ ﻊﻨ ُم ،نﻮﻧﺎﻘﻟا ﺐﺟﻮم







Copyright: by the Publisher
All rights are reserved.

No part of this book may be translated, reproduced, stored in a retrieval system, or
transmitted in any form or by any means, electronic or mechanical, including
photocopying and recording, without the prior written permission of the publisher.





2009 Edition




Publisher: DAR ALFALAHﻊﻳزﻮﺘﻟاو ﴩﻨﻠﻟ حﻼﻔﻟا راد :ﴍﺎﻨﻟا
P. O. Box818
818 ب .ص
Swaileh 11910
11910 ﺢﻠﻳﻮﺻ
Jordan
ندرﻷا
Tel & Fax009626-5411547
009626-5411547 ﺲﻛﺎﻓو ﻒﺗﺎﻫ
E-mail: books@daralfalah.com
Website: www.daralfalah.com







ﺔﻴﻤﺷﺎﻬﻟا ﺔﻴﻧدرﻷا ﺔﻜﻠﻤﳌا
ﺔﻴﻨﻃﻮﻟا ﺔﺒﺘﻜﳌا ةﺮﺋاد ىﺪﻟ عاﺪﻳﻹا ﻢﻗر
(2008/11/3972)
ISBN 978-9957-401-82-5 ( ﻚﻣدر )

2







Test Your English M.A.Alkhuli DarAlfalah, Jordan



ﻢﻴﺣﺮﻟا ﻦﻤﺣﺮﻟا ﷲ ﻢﺴﺑ

CONTENTS


Introduction ……………………………………... 4

How to Take the Tests……………………...…... 5

Score Table ……….…………………………..…. 6

UNIT 1:Grammar Tests(Tests 1-14) ..................... 11

UNIT 2:Vocabulary Tests(Tests 15-56) …………..44

UNIT 3:Spelling Tests(Tests 57-70) ………………93

UNIT 4:Pronunciation Tests(Tests 71-85) ……….119

UNIT 5:Punctuation Tests(Tests 86-97) ………...135

UNIT 6:Comprehension Tests(Tests 98-113) ……151




-3












Test Your English M.A.Alkhuli DarAlfalah, Jordan

INTRODUCTION

This book includes 113 English tests, each of which has 20 items, making a total
of 2060 items. The book covers six language areas: grammar (14 tests), vocabulary (42
tests), spelling (24 tests), pronunciation (15 tests), punctuation (12 tests), and
comprehension (6 tests).

The maximal time of every test is 20 minutes, and every test has 20 items only.
Correct answers are given in the margin. There is usually a blank where the student can
write his answer (if necessary). However, some items have no blanks because what is
required is only to mark one option (a. b. c. or d).

Before taking the test, the student must cover the correct answers in the margin.
After answering all the test items, the student is to check his own answers against the
correct answers and give himself a grade out of 20.

These tests are basically directed to university students specializing in English,
but they may be taken by anyone interested in English. At the beginning of the book,
there is a table where the examinee may record the grade he has got for each test, for a
group of tests, or for all the tests. With a simple process of calculation, an average out
of 100 can always be computed at any stage and for any purpose.

Author
Dr.Muhammad AliAlkhuli
P.O. Box 818
Swaileh 11910
Jordan


-4








Test Your EnglishAlfalah, Jordan M.A.Alkhuli Dar

HOW TO TAKE THE TESTS


The student should follow these regulations of test-taking, step by step:

1. First, cover thecorrect answersin the margin. Donot look at them except after
taking the whole test.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Answer all the 20items ofthe testswithout looking at thecorrect answers.

Then compareyour answersto the correctanswers shown in the margin, and
see which of your answers are correct and which ones are not.

Give each correct answer of yours one grade, and give yourself a grade out of 20 for
each test.

Record your grade on the test table at the beginning of this book.

You may calculate your averagefor each skillseparately: a grammar grade,
vocabulary grade, spelling grade, pronunciation grade, punctuation grade, and
comprehension grade. Thus, you can have six separate grades, one for each skill.
Such a grade can be out of 20 or 100.

You may also get an average of all the 113 tests.Find the total of your 113 grades,
then divide it by 113 and you get an averaged grade out of 20, which can be adjusted
to be out of 100.


-5








Test Your EnglishAlfalah, Jordan M.A.Alkhuli Dar
SCORE TABLE
Maximal Time inStudent’s
Test No.Test Area
Minutes Grade/ 20
1Grammar 20
2Grammar 20
3Grammar 20
4Grammar 20
5Grammar 20
6Grammar 20
7Grammar 20
8Grammar 20
9Grammar 20
10Grammar 20
11Grammar 20
12Grammar 20
13Grammar 20
14Grammar 20

Total Grade of Grammar out of 280 =

Average Grade of Grammar out of 100 =
Divide your totalgrade by 2.8.

15
16
17
18
19
20

Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary


-6

20
20
20
20
20
20











Test Your English M.A.Alkhuli DarAlfalah, Jordan

Test No.
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47

Test Area
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary


-7

Maximal Time in
Minutes
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20

Student’s
Grade / 20









Test Your English M.A.Alkhuli DarAlfalah, Jordan

Test No.

48
49
50
51
52
53
54
55
56

Test Area

Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary
Vocabulary

Total Grade of Vocabulary out of840 =

Average Grade ofVocabulary out of100 =
Divide yourtotal grade by 8.4.
57 Spelling
58 Spelling
59 Spelling
60 Spelling
61 Spelling
62 Spelling
63 Spelling
64 Spelling
65 Spelling
66 Spelling
67 Spelling
68 Spelling
69 Spelling
70 Spelling


-8

Maximal Time in
Minutes
20
20
20
20
20
20
20
20
20

20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20

Student's Grade
/ 20









Test Your EnglishAlfalah, Jordan M.A.Alkhuli Dar

Test No.

Test Area

71 Spelling
72 Spelling
73 Spelling
74 Spelling
75 Spelling
76 Spelling
77 Spelling
78 Spelling
79 Spelling
80 Spelling
Total Grade of Spelling out of 480 =
Average Grade of Spelling out of100 =
Divide your total grade by 4.8 .
81Pronunciation
82Pronunciation
83Pronunciation
84Pronunciation
85Pronunciation
86Pronunciation
87Pronunciation
88Pronunciation
89Pronunciation
90Pronunciation
91Pronunciation
92Pronunciation
93Pronunciation
94Pronunciation


-9

Maximal Time in
Minutes
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20

20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20

Student's Grade
/ 20









Test Your EnglishAlfalah, Jordan M.A.Alkhuli Dar

Test No.Test Area
95Pronunciation
Total Grade of Pronunciation out of 300 =

Average Gradeof Pronunciationout of 100 =
Divide your total grade by 3.0 .

96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107

Punctuation
Punctuation
Punctuation
Punctuation
Punctuation
Punctuation
Punctuation
Punctuation
Punctuation
Punctuation
Punctuation
Punctuation

Total Grade of Punctuation out of 240 =

Average Gradeof Punctuation out of 100 =
Divide your total grade by 2.4 .

108
109
110
111
112
113

Comprehension
Comprehension
Comprehension
Comprehension
Comprehension
Comprehension

Total Grade of Comprehension out of 120 =

Maximal Time in
Minutes
20

Average Gradeof Comprehension out of 100 =
Divide your total grade by 1.2 .


-10

20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20

20
20
20
20
20
20

Student's Grade
/ 20










Test Your EnglishAlfalah, Jordan M.A.Alkhuli Dar

UNIT
ONE



GRAMMAR
TESTS


-11












Test Your EnglishAlfalah, Jordan M.A.Alkhuli Dar
Test1

20 minutes


Encircle the right option. Without looking at thecorrect answers
in themargin, whileanswering, coverthe margin. After taking all this test,
check your answers against thecorrect onesin the margin, and give yourselfa
grade outof 20.Follow these instructions with all tests.


1. Please, don’t make much noise. I_____________.
a. work b. am working
c. have worked d. worked
2. The earth _____________ spherical.
a. is b. was
c. has been d. will be
3. I _____________ to help you.
a. am promising b. shall promise
c. had promised d. promise
4. He always_____________ to work by car.
a. go b. is going
c. goes d. has gone
5. I _____________you are right.
a. think b. am thinking
c. am believing d.sure
6. I _____________ a noise there now.
a. shall hear b. am hearing
c. hear d. heard
7. This time last year he _____________ in Paris.
a.lived b.was living
c.has livedd.is living


-12

1.b

2.a

3.d

4.c

5.a

6.c

7.b








Test Your EnglishAlfalah, Jordan M.A.Alkhuli Dar


8.when I came in.She _____________
a. was understanding b. is reading
c. reads d. was reading
9.Where is my key? It seems that I _____________ it.
a.had lost b. shall lose
c. am losing d. have lost
10. He _____________yet.
a. hasn't arrived b. has arrived
c. has already arrived d. has arrived not
11. I haven’t seen him _____________ two years.
a. during b. since
c. for d. before
12. This is the second time I _____________you.
a. have warned b. warned
c. has warned d. am warning
13. It _____________ three years since I saw him.
a. was b. has been
c. is d.have been
14. Shakespeare _____________ in 1564.
a. is born b. has been born
c. was born d. was borne
15. It _____________ heavily last week.
a. has rained b.rains
c. had rained d. rained
16. When he arrived, she _____________ home.
a. already went b. has already gone
c. had already gone d. went already
17. I’ll invite her when I _____________ her.
a. phone b. will phone
c. shall phone d.have phoned


-13

8.d

9.d


10.a

11.c

12.a

13.c

14.c

15.d

16.c

17.a








Test Your English M.A.Alkhuli DarAlfalah, Jordan


18.TV, sheWhile Iwas watching_____________ her
homework.
a. has done b. was doing
c. did d. is doing
19. I used to _____________ tennis when I was young.
a. playing b. have played
c. played d. play
20.Now I _____________ what you mean.
a. had seen b. will see
c. am seeing d. see

Grade = ______ / 20


Test 2
20 minutes

1.They have decided to have a party. They
invite many people.
a. are going to b. will
c. shall d. have

2.This time next week he _____________ on the beach.
a. is lying b. will have lain
c. will lie d. will be lying
3.us.When you _____________ in London, come and see
a. will be b. are
c. have been d. are being

4.When I went inside, I _____________ smell burning.
a. can b. am able to
c. could d. must


-14

18.b


19.d

20.d


__________1.a

2.d

3.b

4.c








Test Your English M.A.Alkhuli DarAlfalah, Jordan


5.I _____________ sleep.

a. can not b. cannot
c. can't d.can to

6.The phone is ringing. It _____________ be Ali.
a. can b. have to
c. could d. could have been
7.He fell off a ladder, but he's all
_____________ hurt himself.
a. has b. can
c. must d. could have
8.now.He has just had lunch. He _____________ be hungry
a. can't b. must
c. shouldn't d. may not

9.You _____________ do it yesterday.
a. had to b. must
c. can d. may

10.She _____________ to work on Saturdays.
a. hasn't b. doesn't have
c. may not d. shouldn't

right.

11. hurry.You have a lot of time, so you _____________
a. mustn't b. must
c. may d. needn't

12. The doctor has warned you against smoking. You
_____________ smoke.
a. must b. have to
c. mustn't d. needn't


-15

5.b

6.c

He7.d

8.a

9.a

10.b

11.d

12. c









Test Your EnglishAlfalah, Jordan M.A.Alkhuli Dar
13. You should have phoned him. This sentence meansthat he13.c
_____________.
a. phoned him b. will phone him
c. didn't phone him d.won't phone him
14.You look very tired. I think you _____________14.b

see the doctor.
a. would b. should
c. will d. can
15.I suggest _____________ home now.15.a
a. we should go b. to go
c. us to go d. we are going
16.If she phones, tell her about it. Another way to say it is_____________.16.d
a. If she should phone,… b. Should she phone,…
c. If she will phone,… d.a & b

17.Which sentenceis correct?
a.go tomorrow.You had better
b.You had not bettergo now.
c.You had not better go now.
d.You hadbetter to go now.
18.What would you do if you _____________ the prize?
a. win b. won
c. will win d. would win
19.If I knew his number, I would phone him. This

sentencerefers to the _____________.
a. past b. present
c.a & b d.NEITHER a NORb

20.I wish it _____________ possible.

a. is b.was
c.were d.b & c

Grade = ______ / 20


-16

17.a




18.b

19.b

20.d



  • Accueil Accueil
  • Univers Univers
  • Ebooks Ebooks
  • Livres audio Livres audio
  • Presse Presse
  • BD BD
  • Documents Documents