La lecture en ligne est gratuite
Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres
Télécharger Lire

marxa nadalenca 11.indd

De
8 pages

2 Gen. 2011 – Vine a la Tercera Marxa Nadalenca d'Olot! Fem el pessebre, fem el Nadal, caminem i correm vestits com cal, amb les millors disfresses de ...

Publié par :
Ajouté le : 17 avril 2012
Lecture(s) : 0
Signaler un abus
3a MARXA Nadalenca 2 de gener de 2011
Vine a la Tercera Marxa Nadalenca d’Olot! Fem el pessebre, fem el Nadal, caminem i correm vestits com cal, amb les millors disfresses de Nadal (recomanem deixar descansar el Pare Noel, que ja treballa prou). T’agrada caminar o córrer? Vols conèixer els racons d’Olot? Passaràs un matí de diumenge divertit, diferent i en família. Et convidem a la marxa olotina més original, en què tothom qui vulgui pot venir disfressat de motius nadalencs i pot guanyar importants premis per a la millor disfressa, o no... El dia 2 de gener del 2011 descobriràs diferents racons d’Olot: barris, fonts, volcans, pessebres... perquè la ciutat t’està esperant.
Atreveix-te i sigues original!
2
BASES:
1.Marxa oberta a tothom que accepti les bases establertes. 2.Es recomana anar-hi disfressat de forma adient a les festes, per ajudar a donar un ambient festiu a la Marxa i poder participar en el premi a la millor disfressa. Caldrà anar amb calçat adequat i estar en disposició de poder fer el recorregut. 3.La sortida serà a les 9:30 h davant del Museu dels Sants, carrer Joaquim Vayreda núm. 9. 4.La inscripció a la Marxa costarà 3 €, i 2 € per als associats de les entitats que organitzen la Marxa. Si tens la targeta Comerç Garrotxa o te la fas al moment de la inscripció, la marxa serà gratuïta. 5.Les inscripcions es podran fer a:www.marxanadalenca.com| Font Base, c/ Sant Rafel, 52 | Aresta Esports, c/ Bolós, 16 | Esports Duran, plaça Catalunya, 3 | OÞcina de Turisme, c/ Hospici, 8. 6.La data límit per fer les inscripcions per Internet o a les botigues d’esports ésÞns al dia 30 de desembre. Tothom que s’inscrigui el mateix dia de la Marxa tindrà un recàrrec de 2€. 7.Per a les 300 primeres inscripcions hi ha garantits els obsequis i entraran en el sorteigÞnal de la cursa. 8.Per al bon funcionament de la Marxa, cal que tots els participants respectin els senyals de circulació. 9.A les 12 h, es donarà per acabada la Marxa i es farà el sorteig. 10.Per participar en el sorteig, cal arribar abans de les 12 del migdia. 11.Qui no hagi lliurat els tiquets de control no podrà participar en el sorteig de l’arribada. 12.En el moment del sorteig, si el número premiat no surt o no hi és, no es reservarà i es tornarà a repetir el sorteig. 13.L’organització de la Marxa, si ho creu convenient, pot fer canvis en el programa sense avisar, i no es fa responsable dels danys que es puguin ocasionar a altres o als participants, els quals tenen l’obligació de respectar els senyals de trànsit. 14.A la sortida, que serà conjunta, es col·locaran: a davant els que corren, a darrere els que caminen i després les persones amb mobilitat reduïda.
MAPA CIRCUIT DE LA MARXA:
Distancia aproximada del recorregut de 7,5 km Sortida i arribada a la plaça Joaquim Vayreda
3
4
AQUESTES SÓN LES SEUS DE LA MOSTRA DE PESSEBRES QUE AL LLARG DE LA MARXA ES PASSARÀ PER DAVANT
<St. Esteve (plaça d’Esteve Ferrer) <Entrada Can Trincheria (Carrer Sant Rafel,29) <Ermita de St. Ferriol (C/ Sant Ferriol) <Pati Hospital (C/Sant Rafel) <Museu dels Sants 1r i 2n pis (c/ Joaquim Vayreda) <Pati de l’Hospici (C/de l’Hospici,8) <Biblioteca Marià Vayreda (Þnestres i interior) <Claustres del Carme ( C/ Pare Antoni Soler,3) <Capella de St. Ferriol (C/ Sant Ferriol s/n) <Capella de la Salut (paratges de la Moixina s/n) <Parroquià de Sant Roc (Av. Puig Roig, 68) <Capella dels Desemparats (Passeig dels Desemparats s/n) <Ermita de St. Francesc (dalt del Volcà Montsacopa)
Col·laboren:
Xurreria JOFRE
RECORREGUT PER A PERSONES AMB CADIRES DE RODES O MOBILITAT REDUÏDA:
RECORREGUT: Sortida: del carrer Joaquim Vayreda, ronda Fluvià, avinguda Castella Lleó, plaça d’Espanya, avinguda València, pont de Ferro, passeig de Barcelona, plaça Clarà, carrer Enric Galwey, carrer Sant Ferriol, carrer dels Dolors, carrer Sant Rafel, carrer Sant Esteve, carrer Major, carrer Pati, carrer de l’Hospici, carrer Tomàs Lorenzana. Arribada carrer Joaquim Vayreda. Agraïment: AAVV de Sant Miquel.
5
6
RECORREGUT PER A LA GENT GRAN
RECORREGUT: Sortida: del carrer Joaquim Vayreda, carrer Mulleres, plaça Doctor Fàbregas, Dolors, Sant Rafel, plaça del Migparada i descans, Sant Esteve, plaça d’Esteve Ferrer, carrer dels Sastres, Sant Antoni, plaça Major, Sant Ignasi, carrer Bellaire, carrer Hospici, carrer Tomàs Lorenzana i arribada Joaquim Vayreda. Fi de la Marxa.
Agraïment: Geriàtrics i Residències assistides d’Olot.
Actes
”
”
” ”
”
”
 Durant la Marxa, a la plaça Josep Clarà hi haurà, un tastet de xocolata i xurros, ofert per laXURRERIA JOFRE,situada a la mateixa plaça.  Durant la marxa, el grupNOTATABALISdel Nucli Antic timbalers d’Olot animaran els participants.  A partir de les 11,30 h començarà l’actuació.  Desprès de l’actuació es farà el sorteig per a tots els participants dels productes dels comerciants de la ciutat d’Olot. Si els premis del sorteig no surten al mateix moment, es tornarà a repetir el sorteigÞns que surti la butlleta premiada.  Per a tots els participants a la Marxa, l’entrada al Museu dels Sants és gratuïta, al mateix dia.  Tots el participants a la marxa poden aparcarÞns a les 14 h gratuïtament al pàrquing del Firalet.
Organitzen:
C/Terrassa, 29  17800OLOT(Girona) derisl@eresmas.com Tel 972 261 252  Fax 972 261 458
7
VIC
Pàrquing gratuït als participants a la Marxa Recollida del tiquet pel pàrquing: al moment de recollir el tiquet d’inscripció.
GIRONA
telepizza
Un pour Un
Permettre à tous d'accéder à la lecture
Pour chaque accès à la bibliothèque, YouScribe donne un accès à une personne dans le besoin