La lecture en ligne est gratuite
Le téléchargement nécessite un accès à la bibliothèque YouScribe
Tout savoir sur nos offres
Télécharger Lire

Modetøj til mænd - eksklusivt udvalg af modetøj online - Axel

De
2 pages

Modetøj til mænd - eksklusivt udvalg af modetøj online - Axel Axel er en af de få modetøjs butikker i Danmark, der kan tilbyde et eksklusivt udvalg afDESIGNERTØJ TIL MÆND fra førende modehuse i verden.

Publié par :
Ajouté le : 10 mars 2016
Lecture(s) : 5
Signaler un abus

Vous aimerez aussi

Europæisk fiskeri

de EUROPEAN-COMMISSION-DIRECTORATE-GENERAL-FOR-MARITIME-AFFAIRS-AND-FISHERIES

Grønbog

de EUROPEAN-UNION

Ulemperne ved Skifteholdsarbejde

de EUROFOUND-EUROPEAN-FOUNDATION-FOR-THE-IMPROVEMENT-OF-LIVING-AND-WORKING-CONDITIO

Modetøj til mænd - eksklusivt udvalg af modetøj online - Axel
Axel er en af de få modetøjs butikker i Danmark, der kan tilbyde et eksklusivt udvalg afDESIGNERTØJ TIL MÆND fra førende modehuse i verden. Axel slog i 1993 dørene op for klassisk minimalistisk såvel som high fashion modetøj fra brands fra hele verden. Hos Axel sætter vi en ære i at yde personlig service og klæde stilbevidste mænd på – mænd, der ikke går på kompromis med god stil, luksus og ypperlig kvalitet. HosAxelînder du et internationalt udvalg af de mest eksklusive designere, der alle har sat sit præg på den internationale modescene. PAUL SMITH er med sit farverige og humoristisk univers, der dog altid bunder i kærlighed til traditioner, et godt bud på klassisk engelsk modetøj. Ét af Skandinaviens mest populære modehuse, FILIPPAK, sætter pris på stil, enkelthed og kvalitet – og skal mere ses som en livsstil end et fashionbrand. Sidst men ikke mindst er italienske DSQUARED2 er godt bud på det intelligente miks mellem nytænkende provokerende detaljer og det traditionsrige italienske skrædderhåndværk – og tilbyder en stil, der har grobund i det kosmopolitiske liv.
Axeler for manden, for hvem kvalitet, luksus og god stil går hånd i hånd. For feinschmeckeren, som ikke vil gå på kompromis i sin stræben efter det soîstikerede og pompøse. For businessmanden, som ønsker at repræsentere sig selv på bedste vis og for manden, der hele tiden vil følge med
tendenserne. Axel har altså en bred appel hos de 25-45 årige mænd, som gerne betaler lidt ekstra for at få îngrene i cremen af såvel den internationale som danske herremode.
IAxeler der sat ekstra tid af til den enkelte kunde, og du kan få kyndig vejledning i at fylde din hverdags-, arbejde- og festgarderobe op med eksklusivt designertøj. Ekspedienterne i Axel er alle branchekendte og ved om nogen, hvad der rører sig i modeverdenen.
Vores mission er at ekvipere stilbevidste mænd med eksklusivt designertøj fra de førende modehuse i vores butikker og online påwww.axel.dk
Un pour Un
Permettre à tous d'accéder à la lecture
Pour chaque accès à la bibliothèque, YouScribe donne un accès à une personne dans le besoin